Rochii de toamnă

Rochii de toamnă şi cum le putem face să strălucească

A venit toamna/ Acoperă-mi inima cu ceva/  Cu umbra unui copac …. Sau mai bine cu … O ROCHIE DE TOAMNA by ATMOSPHERE! Să reinventăm puțin versurile lui Nichita Stănescu si să ne orientăm putin atenția asupra rochiilor de toamnă, care pot transforma orice look tomnatic, care deseori se întâmplă să fie destul de fade si plictisitoare, in adevărate opere de artă.

Este important să ținem cont de nuanțele toamnei

În timp ce verile ne aduc culori vibrante și pastelate, toamna ne îmbie cu tonuri mai bogate și misterioase. Nuanțe precum burgundy, ciocolată amară, bronz, verde smarald și portocaliul arămiu sunt opțiuni excelente pentru rochiile de toamnă. Aceste culori capturează perfect esența acestui anotimp și ne învăluie într-o aură caldă.

Materiale luxuriante și impresiile pe care acestea le pot lăsa

Texturile sunt la fel de importante ca și culorile în sezonul de toamnă. Poți opta pentru materiale luxuriante precum catifeaua, mătasea, lâna etc. Catifeaua adaugă o notă de rafinament, în timp ce lâna te menține călduroasă în zilele răcoroase ale toamnei. Rochiile de toamnă confecționate din aceste materiale emană eleganță și stil.

Lungimi variate ale rochiilor de toamnă

Toamna este momentul potrivit pentru a experimenta cu lungimile rochiilor. De la rochiile scurte și vaporoase, perfecte pentru zilele mai calde de toamnă, la rochiile lungi, până la gleznă sau chiar mai jos, care oferă un aer misterios și sofisticat. Lungimile variate îți vor permite să adaptezi rochia în funcție de ocazie și de temperatura de afară. Toate acestea în timp ce te bucuri de confortul pe care fiecare tip de rochie ți-l oferă.

Accesorii rafinate perfecte pentru rochiile de toamnă

Pentru a face ca rochia ta de toamnă să strălucească cu adevărat, accesorizarea este cheia. A venit momentul să înlocuiești sandalele de vară cu cizme lungi sau botine elegante pentru a crea un aspect potrivit sezonului. De asemena, o variantă este si cea de a adăuga o centură subțire pentru a accentua talia sau o eșarfă din mătase pentru a aduce un plus de culoare și textură. Bijuteriile în tonuri aurii sau argintii completează perfect orice ținută toamnă.

Machiaj și coafuri de toamnă care amplifică frumusețea oricărei rochii 

În ceea ce privește machiajul și coafura, optați pentru tonuri naturale și calde. Un machiaj cu accente de burgundy sau auriu poate fi foarte potrivit, iar coafurile cu bucle lejere sau cocuri dezordonate completează aspectul toamnei elegante.  Asadar, optează pentru un look total cât mai natural, folosind culori nude.

Cuvânt de final

Asadar, ținând cont de faptul că toamna este anotimpul care ne îmbracă în culori bogate și într-o atmosferă nespus de romantică, iar rochiile de toamnă ne permit să celebrăm această frumusețe într-un mod cu adevărat elegant, de ce să nu profităm de frumusețea acestora? Acum, că ți-am explicat tot ce ține de nuanțele recomandate în acest sezon, materialele ideale și accesorii pentru a face ca rochiile noastre să strălucească, tot ce îți mai rămâne ție de făcut este să alegi rochiile propriu-zise. Pe site-ul Atmosphere Fashion găsești o mulțime de astfel de rochii.

Distribuie pe:

Lasă un răspuns