CINE SUNTEM

FOCUSAȚI PE SIMPLITATE

Infiintat in anul 2002, brandul romanesc Atmosphere este unul dintre cei mai longevivi producatori de confectii din tara.

La Atmosphere Fashion, ne plasam clientii pe primul loc, garantandu-va servicii de inalta calitate si atentie maxima din partea noastra.
Compania noastra produce o gama variata de confectii de dama si tineret, sub firma Captive Fashion SRL. Ne mandrim cu colaborarile noastre cu companii importante la nivel local si international, iar personalul nostru este pregatit in mod constant prin training-uri organizate de companie pentru a va oferi servicii la cel mai inalt nivel.
Avand o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem convinsi ca produsele si serviciile noastre va vor oferi satisfactie garantata. Prin intermediul produselor noastre unicat, veti putea sa va exprimati stilul si personalitatea cu eleganta si autenticitate.

De la infiintare, am urmarit sa livram servicii si produse personalizate, avand in vedere mereu calitatea, tendintele si influentele din moda. Echipa noastra tanara si plina de entuziasm pune accent pe detalii si varietate, contribuind la crearea unui stil elegant, confortabil si mereu in trend.
Valori precum calitatea si varietatea sunt la baza brandului nostru. Atmosphere Fashion isi respecta clientii, oferindu-le siguranta si confort in orice moment. Contactati-ne chiar astazi pentru a afla mai multe detalii despre produsele noastre exceptionale si pentru a va bucura de o experienta memorabila alaturi de noi.